Europeisk och Internationell Sjöfrakt

På European Moving har vi ett alldeles eget team för europeisk och internationell sjöfrakt med bas i svarta havet – Port Varna. Vi har lång erfarenhet av europeisk sjöfrakt med styckegods eller partigods – och fraktar till följande platser:

Den grekiska övärlden: Kreta, Euboea, Lesbos, Rhodos, Chíos, Kefalonia, Korfu, Lemnos, Samos, Naxos, Zakynthos, Thassos, Andros, Lefkada, Karpathos, Kos, Kythira, Icaria, Skyros, Paros, Tinos, Samothrake, Milos, Kea, Amorgos, Kalymnos, Ios, Kythnos, Astypalaia, Ithaka och andra på efterfrågan och utifrån tillgänglighet.

Balkanländerna: Albanien, Bulgarien, Bosnien och Herzegovina, Kosovo, Makedonien, Serbien, Kroatien och Montenegro.

Tidigare Soviet-stater: Armenien, Azerbaijan, Georgien, Belarus, Moldavien och Ukraina.

Kanarieöarna: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote, Chinijo arkipelagen, La Palma, Teneriffa.

Turkiet och öarna
Maderia huvudöarna
Azorerna huvudöarna
Hör av Dig

Att korsa Europas hav kan vara en mardröm vad gäller logistiken men är samtidigt ofta ett kostnadseffektivt alternativ till en genomresa genom Europa på land. Vi skräddarsyr internationell sjöfrakt till varje kunds behov, där vi inte lämnar någon detalj till slumpen och organiserar allt med yttersta noggrannhet. Vår personal är mycket kunniga och erfarna inominternationell sjöfrakt, export och flytt. Oavsett om du flyttar ett helt bohag eller styckegods har vi en tjänst som passar dina behov. Partigods och styckegodsfrakt genom europa är det enda vårt specialist team i Varna gör. Därför kan du sova tryggt i vetskapen att vår erfarenhet passar in på vad du behöver. Det är egentligen inte särskilt mycket som vi inte har gjort inom denna sektor och vi finns här för att ge svar på alla frågor du kan tänkas ha gällande europeisk sjöfrakt och hur vi kan hjälpa just dig. Oavsett om du flyttar genom Europa eller någon annanstans behöver du kunna slappna av. När du behöver sjöfrakt kan detta vara ännu svårare vilket förutsätter hjälp från specialister på sjöfrakt. Vi hjälper företag i Europa varje dag. Behöver du ryy kostnadsförslag på sjöfrakt är det bara enkelt att kontakta vårt europeiska sjöfrakt team via kontaktformuläret.