Europeisk köksleverans och kökstransport

Europeisk köksleverans innebär att transportera en av de typer av gods som oftast transporteras genom EU. Hur mycket det kostar beror på materialtyp, vikten och hur långt det är till destinationen. Du kan använda European Moving van and man tjänst inom hela EU. Vid leverans av saker till köket och köksmaterial måste säkerhet och effektivitet vara ledord, självfallet om resan är lång men även vid korta köksleveranser. Vi har lång erfarenhet av att flytta kök och köksinredning genom EU, till och från Storbritannien in i och från Europa.

Vi tar gärna emot förfrågningar från kökstillverkare som behöver tjänsterna hos ett europeiskt fraktbolag som fraktar kök och har tillräcklig kompetens för att transportera dessa ofta ömtåliga och stora laster. Om du behöver transportera köksinredning till en europeisk lagerlokal eller direkt till återförsäljare i EU eller Storbritannien så har vi erfarenheten och kunskapen som möjliggör säker och punktlig leverans till hela EU. Några exempel på bara några av platserna där vi hämtar upp är:

B n Q
Home Base
Bunnings
Wickes

Vi är specialiserar oss också på att hjälpa privatpersoner som behöver transportera delar av köksinredningen till, från, genom eller inom EU. Vi har transporterat spishällar, kylskåp och diskmaskiner genom hela kontinentaleuropa och till kanarieöarna och den grekiska övärlden.
Vi tar gärna emot små och stora laster från tillverkare av köksinredning som behöver transportera sina varor in i och ur Europa. Vi är väl medvetna om den potentiella mardrömmen vad gäller logistiken som ska till för att lyckas transportera kök genom Europa. Själva transporten är långt ifrån allt utan dessa ömtåliga föremål ska först packas, sedan krävs en mycket varsam pålastning samt avlastning för att se till att inget går sönder och för att undvika att köksdelar repas vid transport.

Hör av dig!

Näthandlare som behöver en pålitlig och kostnadseffektiv budfirma för europeisk köksleverans kan sluta leta. Av oss får du en konkurrenskraftig offert för din köksfrakt. Vi har även byggt upp ett moget och säkert lagernätverk över hela EU. Detta möjliggör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv förvaring av köksinredning vid behov. Oftast köper man köksinredning utan att behöva den på en gång. Då kan det vara kostnadseffektivt att transportera godset från fabriken eller handeln till diverse säkra europeiska lagerlokaler för badrum som är redo för avhämtning, lastning och leverans till handlare eller kunder i hela Europa och Storbritannien.

Kontakta European Moving om du behöver en kostnadseffektiv budfirma för köksleverans inom Europa och EU.