I trygga händer

Export till europa kan vara knepigt. Företag som köper och säljer över internationella gränser behöver en robust och pålitlig transportlösning för handlare. En som ser till att allt gods anländer precis som det ska. Våra europeiska import och export distributionstjänster finns tillhands för att säkerställa just en sådan lösning. Att frakta gods till, från och genom Europa är vårt forte och trumfkort. Vi har hjälpt globala flyttfirmor och handlare sedan 2010, och erfarenheten av transport i Europa sträcker sig mycket längre tillbaka. Vi kan alltså bidra med ett par trygga händer åt ditt företag!

Kostnadskontroll och sinnesro

Bland många företag, utgör utlandsfrakt en avsevärd del av kostnadsbilden. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skära ned på sådana kostnader, genom att ge en fraktoffert för internationell frakt som inte gör dig desperat. Vi har inget intresse eller behov av att sälja dig lasttjänster som du inte behöver; med vår Load & Go transporttjänst så sysslar vår förare med körandet, och besparingarna lämnas över till dig. Alla våra förare använder sig av ett system för satellitnavigation som gör att de alltid i god tid är medvetna om alla eventuella problem i trafiken och samma system ger dem en rutt runt dem. Vidare, kan vi spåra varje försändelse och ge kontinuerliga uppdateringar kring dess position. Vi har, eftersom denna information finns tillgänglig, möjlighet att på ett exakt sätt förutse ankomsttider – så våra klienter kan slappna av.

Hör av dig

Du kan hitta åtminstone en av våra transporthubbar bara timmar ifrån alla större europeiska städer. Men vi finns här även ifråga om mer utmanande platser; vi fraktar till Balearerna, kanarieöarna, Cypern, och alla avlägsna norska öar. Våra tjänster går till varje EU-land, och europeiska icke EU-länder som Cypern, Norge, och Schweiz. Självfallet, transporterar vi till Storbritannien även efter Brexit! Om du skulle vilja diskutera dina behov för europeisk import och export distribution, så varför inte höra av dig till vårt kontor? Vår personal är erfaren, trevlig och kan sin sak, och vi går gärna igenom alla tillgängliga alternativ med dig.