Europeiskt Nätverk för Lastpallar & Samlast

Frakten utgör en stor utgift för miljontals europeiska företag. Men tar man hjälp av ett europeiskt nätverk för lastpallar och samlast som vi har, så finns ett serviceerbjudande som hjälper dig att skära ned på fraktkostnaden.

Samlast är precis en sådan tjänst. Det går till så att mindre laster packas i en enda försändelse, så vi kan tillhandahålla internationell flytt på ett mer ekonomiskt och miljövänligt sätt. Samfrakt är ett smart alternativ för mindre försändelser som aldrig kan motivera en egen lastbil. Därigenom kan större laster delas upp i mindre utan att fler lastbilar behöver lämnas lagerlokalen. Effektiv samlast kräver avancerad koordination, av ett slag som kräver erfarenhet. Vi har slipat på våra metoder i åtta år, där vi fraktat gods genom Europa, så vi kan det här. Ett europeiskt nätverk för lastpallar & samlast bestående av pålitliga partners står till vårt förfogande, så vi kan orkestrera allting med kirurgisk precision. Alla laster vägleds till sin destination via friktionsfria hubbar.

En Förvaringsrevolution

Vi har haft stapelbara lastpallar i deras befintliga fort sedan gaffeltrucken lanserades under mitten av 1900-talet. De används allt mer inom konsumentsektorn såväl som deras traditionella business-to-business innovation.
Lastpallen är en revolution för förvaring och magasinering, där även de tyngsta föremålen kan lyftas vertikalt. Med hjälp av en tillägnad gaffeltruck, eller bakgavellyft som monteras längst bak på en lastbil. Oavsett om du vill frakta en lastpall eller fem hundra, kan vi ta dem dit du behöver i Europa. Om du transporterar något särskilt värdefullt eller ömtåligt, så kan vi erbjuda en direkttjänst som minimerar hantering och skyddar mot oavsiktlig skada. Oavsett hur enkla eller komplexa krav du har på din transport, har vi en tjänst som kan möta dem. Vidare finns vår erfarna personal här och ger dig gärna hjälp och råd för att säkerställa bästa möjliga resultat för dig. Du kan höra av dig till vårt kontor, och se efter vad vår europeiska flyttjänst kan göra för dig?